diumenge, 19 de desembre del 2010

PALAU SOL. I PLEG. 1 - FARNERS 4. NADAL FELIÇ!

Gran victòria del Farners a Palau Solità i Plegamans que ha servit per situar l’ equip en una zona de privilegi i per tant el Farners està en la millor classificació de la seva història per aquestes dates.

La primera part ha sigut per emmarcar, doncs l’ equip ha realitzar el millor futbol de la temporada. Dos gols de Marc Martin i un de Butra han situat un 0 a 3 i el Farners superava en tot al rival.

Un gol en els darrers instants de la primera part dels locals semblava que podia posar emoció al partit, però el Farners ha fet una segona part seriosa, sense la brillantor de la primera però efectiva per gestionar l’ avantatge, sentenciar amb gol de Pitu Riart, i anar a les vacances nadalenques amb la felicitat de trobar-se en zona d’ ascens a Primera Catalana.