diumenge, 19 de desembre del 2010

TAULES EN CADETS!

GARROTXA 3 – CADET “A” 3. EQUILIBRI DE FORCES!


Els cadets han aconseguit un meritori empat al complicat camp de la Garrotxa, en un partit amb moltes alternatives en el que la victòria s’ ha escapat en els minuts finals.

El partit s’ ha posat de cara quan en els instants inicials Angel Padrós ha obert el marcador, però els locals han remuntat aprofitant que el Farners no ha fet un partit brillant i ha concedit masses facilitats, però abans del descans el debutant Miguel Mayor ha aconseguit l’ empat.

En la segona tot podia passar i Soro ha avançat al Farners que ha lluitat per mantenir la victòria, però aquesta s’ ha esfumat gràcies a un penal inventat a falta de cinc minuts.

CADET “B” 1 – TOSSA 1. DESAVANTATGE FÍSICA!


Repartiment de punts en el duel de dos equips de la zona alta de la taula classificatòria. Els nostres, de primer any, han tingut problemes per superar el futbol força d’ un rival físicament superior.

El Farners ha obert el marcador amb gol de Jaume Solé, i practicava futbol talentós en la fase inicial de partit, però quan els visitants han empatat, els nervis s’ han apoderat de l’ equip que s’ ha precipitat en excés, tot i això, s’ ha gaudit de clares oportunitats per aconseguir un gol de la victòria que no ha arribat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada