diumenge, 19 de desembre del 2010

PUNXEN ELS JUVENILS!

OLOT 4 – JUVENIL “A” 1. DIFICULTATS DE VISITANT!

Els juvenils continuen en la seva línea de resultats adversos com a visitants, tot i que durant molts minuts de la primera part ha superat al contrari.

El Olotins han iniciar l’ encontre amb avantatge aprofitant la fragilitat defensiva, però el Farners s’ ha fet amb el comandament del partit i ha arribat amb perill a l’ àrea contrària, Joan ha enviat una pilota al pal i Marcel Serramitja ha aconseguit l’ empat. Però quan millor estava jugant l’ equip ha encaixat un gol en el darrer minut de la primera part.

En la segona equilibri, amb poques ocasions, i quan en els darrers minuts l’ equip s’ ha llençar desesperadament a l’ atac a la recerca de l’ empat ha encaixat els gols de la sentència definitiva.

JUVENIL “B” 0 – EF S.FELIU 2. MASSES ADVERSITATS!

Els juvenils s’ han estavellat contra un bon equip, contra un arbitratge calamitós, i contra la pròpia manca d’ efectivitat.

El Farners mai s’ ha trobat còmode en el partit, els ganxons han estat un rival seriós, i un penal inexistent ha obert el marcador i ha tret de polleguera, massa, a més d’ un.

En la segona part l’ equip ha buscat i ha treballat per equilibrar el partit, però res sortia de cara, i els visitants han aprofitat les contres per certificar el triomf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada