diumenge, 24 de març del 2013

SORT DIVERSA EN JUVENILS!


GIRONA 2 -JUVENIL “A” 0. EL TRIOMF DE LES MALES ARTS!

El Sr. Jordi Gonzalez, coordinador del tot poderós Girona, es va comprometre fa una setmana, de mutu acord, a ajornar aquest partit, però el dilluns, després de comprovar les sancions dels nostres juvenils,  es va desdir de la paraula donada i el partit s’ ha disputat.
Evidentment el Girona  està en el seu dret de disputar el partit al dia i hora que li convingui, només faltaria!,  però el que no és ètic és comprometre la paraula el divendres i  desdir-se’n dilluns. Si tot un coordinador del Girona no dona valor a la paraula donada, amb qui es pot confiar?.I si tot un club com el Girona no permet al seu coordinador complir els compromisos adquirits, no es pot excusar en que és un club professional sinó que demostra que és un club informal.


Dit tot això,  perdoneu al cronista que necessitava buidar el pap, hem de parlar d’ un partit en que els nostres no han estat afortunats en la primera part ni encertats en la segona.
El Farners ha estat superior en la primera part, ha desaprofitat bones oportunitats i ha encaixat un gol en la única oportunitat local.
En la segona l’ equip ha jugat precipitat i atabalat, amb  cor però poques idees, i no tan sols no ha arribat l’ empat sinó que els Gironins han sentenciat amb el segon.
Ara toca canvi de xip,  és hora d’ aparcar  les pressions de la lliga, i gaudir de la setmana màgica del MIC, que una vegada més omplirà el Camp Municipal de Santa Coloma d’ un ambient extraordinari.
Els juvenils començaran el torneig dimecres a les 17H. Contra els japonesos del Sakuyo, el dijous a les 13H. S’ enfrontaran al Villarreal, i el mateix dijous a les 19H. Jugaran contra el Cassà.  Tots els partits de la primera fase es jugaran al camp de Santa Coloma de Farners.

JUVENIL “B” 8 – RIELLS 1.  MAMBO A RITME DE BALADA!


Victòria plàcida dels juvenils que han guanyat sense problemes al cuer de la categoria.  El partit no ha tingut un ritme trepidant, però sempre ha quedat clara la superioritat dels nostres.
Albert Casellas (2), Alexei i Guillem Brugué han marcat el quatre gols de la primera part, que ja han deixat el partit encarrilat.
I en la segona,  s’ ha produït la bona notícia de la participació dels cadets Karim i Marc Carballal, el debut d’ aquest darrer no ha pogut ser més reeixit ja que ha aconseguit dos gols. També han tornat a marcar Guillem Brugué i Albert Casellas fins ha aconseguir un mambo de gols.
En el tram final i amb el partit decidit ha arribat el gol de l’ honor visitant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada