diumenge, 17 de març del 2013

JORNADA COMPLICADA PELS INFANTILS


INFANTIL “A” 0 – GIRONA 5. MASSA PROTAGONISME ARBITRAL!

El líder de la categoria ha visitat el camp de Farners, i el resultat s’ ha cenyit a la lògica esperada. Els nostres han presentat batalla i, de fet els primers vint minuts de joc han estat excel·lents  en el treball defensiu i Pere Moré ha enviat una pilota al travesser que mereixia obrir el marcador, però els Gironins han anat mica en mica imposant la seva llei i han acanat guanyant amb comoditat.
La nota negativa del partit ha estat la provocadora actuació arbitral, que en  un partit sense polèmica, s’ ha excedit en les targetes, ha buscat  l’ enfrontament amb les banquetes, s’ ha inventat un penal, i ha buscat un protagonisme que no li pertocava.

VIDRERENCA 0 – INFANTIL “B” 0. IGUALTAT!

Els infantils ens han ofert  un  partit amb poca història, molta lluita, molt treball, però poques oportunitats de gol a les dues porteries.
Un partit jugat de poder a poder, amb dos equips  que ens han ofert un enfrontament igualat, però amb poques arribades a les àrees.  Finalment meritori empat dels nostres, tots de primer any, davant d’ un rival físicament superior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada