diumenge, 3 de març del 2013

ELS JUVENILS SUMEN!


JUVENIL “A” 2 – GRAMANET 2. NO ES RENDEIXEN!

Els juvenils, “in extremis”, han sumat un nou punt en un partit en el que haurien merescut més premi però que s’ escapava en derrota.
L’ equip ha demostrat, una jornada més, els eu caràcter irreductible,  superant lesions, infortunis i arbitratges poc favorables. 
Els visitants han marcat en la primera part i l’ equip no ha defallit a la recerca de l’ empat que ha arribat amb el gol d’ Albert Zamora, i quan tot feia presagiar la remuntada una pèrdua de pilota ha suposat un nou gol pels de Santa Coloma de Gramanet.
Però l’ equip no ha defallit, i a la desesperada ha arribat l’ empat en el temps de descompte quan Marc Passolas ha resolt amb encert una jugada embolicada.
Finalment un punt que demostra que l’ equip seguirà venent cara la seva pell fins al darrer segon de cada partit.

BLANES 1 – JUVENIL “B” 3. CAMP NEUTRAL, HORA OBLIGADA, VICTÒRIA LÒGICA!

Els juvenils s’ han hagut de desplaçar a Palafolls ja que els locals tenien el camp tancat per incidents produïts en el seu darrer partit.
I una cacicada de la Federació ha obligat a jugar el partit a les quatre de la tarda, comunicant-ho solament  48 hores abans, sense demanar cap conformitat a l’ equip no sancionat.
Però el Farners ha fet complir la lògica futbolística i malgrat les discutibles decisions federatives, el partit s’ ha desenvolupat sense problemes,  i els de Santa Coloma, que han estat superiors, han acabat guanyant el partit.
L’ encontre no ha estat brillant ni vistós,  els nostres s’ han avançat en el marcador amb gol de Jordi Dalmau en la primera part i el de Bernat en la segona, però el Blanes ha aconseguit un gol que ha posat emoció, fins que Guillem Brugué ha sentenciat amb el gol definitiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada