diumenge, 24 de març del 2013

CADET “A” 7 – JUNCÀRIA 1. AMB UNA PART JA N’ HI HA PROU!

El partit s’ha decidit en la primera  part, a la fi de la qual, s’ hi ha arribat amb un contundent 1 a 6. Un Farners molt superior ha imposat la llei del més fort i ha arribat amb freqüènciai  amb claredat a l’ àrea rival.
Una badada defensiva ha suposat el gol local que només ha sigut una anècdota en una primera part en la que el Farners ha superat amb tot als Figuyerencs, i han arribat els gols de :   Moha (2), Joan (2), Francesc  i Abdde.
En la segona part, la feina ja estava feta, l’ equip ha baixat el pistó i els locals han tret la destral de guerra.  Un nou gol de Francesc ha arrodonit el resultat d’ un partit amb poca història.

....................................................................................................................................................

La Federació, en una decisió sorprenent i sense consultar amb el Farners, ha decidit suspendre el partit que el cadet “B” havia de disputar amb el Riudarenes,   considerant una excursió de col·legi com a una causa de força major.  Una decisió que pot  convertir-se en un perillós antecedent, ja que a partir d’ ara els certificats de col·legis i cases de colònies poden decidir els calendaris de la competició.  O bé només ha estat un greuge més contra el nostre club d’ una Federació  que enguany sembla  tenir-la jurada  amb el Farners (No permetre que el Juvenil B canviï de grup i si el Lloret, obligar a jugar als juvenils a Palafolls contra el Blanes a una hora determinada amb només un dia d’ antelació, posar un àrbitre de Figueres, que és rival directe,  per dirigir el  Juvenil A, voler obligar jugar un partit del Farners B per Setmana Santa mentre Perelada i Jonquera podien escollir un altre dia,......) Ah no, perdonin, això només són casualitats o manies d’ aquest cronista mal pensat.