diumenge, 24 de març del 2013

INFANTILS: PARTITS INCERTS


BANYOLES 2 – INFANTIL “A” 0. SENSE POLVORA!

Els nostres  infantils han fer un partit  de molt treball, molt d’ esforç,  han aguantat amb sacrifici tots els atacs locals, i han portar l’ iniciativa del joc en moltes fases del partit, però ha mancat mossegada a l’ atac, on l’ equip no ha pogut  ser contundent i ha acabat sucumbint en jugades aïllades que han significat la derrota.
La primera part ha acabat amb empat a zero,  i amb els  dos equips oferint un duel intens i igualat. A l’ inici de la segona el  Farners ha estat prop del gol, però un xut llunyà dels banyolins ha obert el marcador. I finalment un penal ha suposat el resultat final.

INFANTIL “B” 3 – COMA CROS 2. GRAN REACCIÓ!

Davant d’ un rival físicament poderós, els nostres infantils de primer any no s’ hi ha trobat gens còmodes, i ens han ofert una primera part fluixa. Els visitants han obert el marcador i han posat el partit costa amunt.
La sortida de Farners després del descans ha estat fulgurant  i ben aviat ha sabut capgirar el marcador.  Pol Peracaula i Albert Julià han aconseguit dos gols que situava als nostres per davant al marcador. Ha arribat un nou gol dels visitants, però el Farners ha sabut reaccionar de nou per imposar el seu millor futbol, i obtenir un nou gol, obra de Mamadou. I després ha sabut gestionar amb encert el tram final del partit per sumar una nova victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada