diumenge, 10 de març del 2013

PARTITS INCERTS EN JUVENILS!


PRAT 1 – JUVENIL “A” 1. LLÀSTIMA AL FINAL!

Jornada rere jornada, el Farners demostra que és competitiu en l’exigent categoria Nacional  i malgrat les baixes és capaç d’ encadenar tres jornades consecutives sense perdre. I aquesta jornada ha estat molt a prop de la victòria que només s`ha escapat en una jugada polèmica en  el temps de descompte.
Ha estat un partit seriós, un Farners ben plantat i sense escletxes, multiplicant-se en el treball defensiu, concedint poques oportunitats al contrari i esperant el moment per treure les urpes i  endur-se el partit, els ingredients que li estan donant bon resultat a fora de casa i que han valgut que el programa FUTCAT qualifiqui a l’ equip de “Mata-Gegants”.
El gol ha arribar a falta de deu minuts pel final, Pau Montilla ha enviat la pilota a la xarxa que podia valer la victòria. Però en el temps de descompte (m.93) i després d’ un haver fet un gran treball, han volat dos punts en una jugada iniciada en posició més que dubtosa.

En el capítol del Juvenil “A” hem d’ afegir que ja s’ ha sortejat el MIC i els nostres, actuals semi-finalistes, han quedat enquadrats en un grup atractiu i complicat, i jugaran contra el Vilarreal CF, els japonesos del Sakuyo i el Cassà.

JUVENIL “B” 2 – ARBUCIENCA 1. MINVATS!

El juvenil “B” ha hagut d’ afrontar el partit amb un potencial limitat, no només per les baixes pròpies, sinó perquè les baixes del Juvenil “A” també han obligat a l’ equip a cedir jugadors, i per tant afrontar les dificultats de ser un equip “B” i malgrat això plantar cara i competir.
De fet el partit ha estat igualat, i ha estat el Farners el que ha obert el marcador amb el gol de Jordi Dalmau a les acabales de la primera part. El partit s’ ha complicat més encara amb les lesions d’ Albert Casellas i Albert Domingo, i  els visitants han capgirat el  resultat.
En els minuts finals l’ empenta del Farners hauria merescut l’ empat, però el pal ha evitant el rescat d’ un punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada