dilluns, 23 d’abril del 2012

UNA RECTA FINAL APASSIONANT!


Entrem ja en els darrers partits de lliga, l’ hora de l veritat pels nostres equips, i per tant ens esperen partits molt emocionants que no ens podem perdre. Aquí posem una petita guia del que cal saber per seguir als equips de la nostra entitat:

- Amb el títol en joc:
  •  El juvenil “A” ens té instal•lats en un somni, doncs està lluitant pel títol de lliga de Preferent i, per tant, per pujar a categoria Nacional. Queden cinc partits en un duel frec a frec, l’ equip depèn de si mateix, però a només un punt es manté l’ E.F.Gironés-Sabat. La temporada és un èxit però el repte és meravellós.
  •   El Cadet “B” si suma quatre punts en els dos partits que li resten serà campió, si en suma menys caldrà esperar una ensopegada del Blanes al que encara li resten 4 partits. Un campionat de gran mèrit per un equip de primer any que és pot rubricar amb un títol.
 - Per viure amb passió:

  •   El Primer Equip està a prop d’ assegurar la continuïtat a la Primera Catalana però cal obtenir un parell de bons resultats per no haver de patir. Els partits a casa seran decisius, i seria un bon èxit per un equip tant jove farcit de gent del nostre planter.
  •  El Cadet “A” gairebé té assegurada la permanència a la difícil Primera Divisió, una victòria més ho certificaria i cal cercar-la el més aviat possible i així garantir la fita important que, a més, ha plantat els ciments de la temporada propera, doncs s’ estan foguejat molts jugadors de primer any.
- Per gaudir de la feina feta:

  •  El Farners “B” arriba al final de temporada amb els deures fets, amb la permanència assegurada amb escreix. Queden encara partits interessants per viure sense nervis i amb la possibilitat de veure debutar nous jugadors juvenils.
  • El juvenil “B” tampoc té urgències classificatòries, assegurar la tercera plaça està molt a prop. Intentar la campanada al camp del líder, i el partit a casa davant el Sant Ponç. Son les cites més importants.
  •  L’ Infantil “A” que ja ha aconseguit l’ històric ascens a Preferent, hauria d’ acabar la temporada sense relaxament i obsequiant-nos amb bones actuacions en aquest tranquil final de lliga, per posar la cirereta a una gran temporada.
  • L’ Infantil “B” que ens ha sorprès a tots lluitant a la zona alta de la classificació, culminarà la lliga a casa amb el Bell.lloc, per tal d’ arrodonir un bon any. 
- El futbol 7:
  • També viurà amb emoció el final de temporada on ens esperen torneigs i jornades de cloenda que ens tindran entretinguts amb bon futbol. I aquesta temporada Santa Coloma de Farners serà seu de 2 importants torneigs (1 de Benjamins i 1 de Pre-benjamins) que no ens podem perdre.
En definitiva, una temporada més,  els afeccionats del Farners tenim motius per sentir-nos  orgullosos de les temporades dels nostres equips i  ens disposem a viure intensament les emocions finals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada