diumenge, 22 d’abril del 2012

PALAMÓS 3 – FARNERS 2. DESENLLAÇ DESPIETAT!

Sí, si, en el futbol guanya qui fa més gols, i en això ha guanyat el Palamós, però el Farners ha estat superior en molts aspectes i fases del joc però ha acabat encaixant una derrota que no explica el que s’ ha vist sobre el terreny de joc.

Durant la primera part el Farners ha portat el control del partit, ha gaudit de les millors oportunitats, no ha concedit opcions al rival però el marcador no s’ ha mogut malgrat que el joc de l’ equip ha estat esperançador.

Però la segona part ha començat molt moguda, un penal molt discutit ha servit al Palamós per obrir el marcador en el primer minut, però l’ equip ha reaccionat bé i una excel•lent passada d’ Isaac la recollia Marc Casas per aconseguir un bonic gol. Però a la sortida d’ un córner els locals es tornaven avançar i de nou la resposta del Farners ha estat fantàstica amb un altre bon gol de Marc Casas, que ha donat pas a bones oportunitats pel Farners que es veia amb capacitat per endur-se el partit.

Però una jugada sense perill aparent i amb forma de regal ha arribat el desgraciat gol dels Palamosins que al final ha suposat la derrota cruel d’ un Farners que també ha gaudit d’ ocasions en els minuts finals on els desesperats atacs no han fructificat i han facilitat que els locals, a la contra, disposessin també d’ oportunitats en un intercanvi de cops que ja ho han mogut el marcador.

Bona actitud i gran imatge d’ un equip que ha pagat cares les errades puntuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada