diumenge, 29 d’abril del 2012

ROSES 1 – CADET “A” 6. DE PRIMERA!

Objectiu assolit!,  El Cadet “A” ha refermat la continuïtat a la Primera divisió de forma matemàtica, felicitats als entrenadors Lluis Padrós i Ivan Fernández, a tots els jugadors, i també a mares/pares i acompanyants!
I ho ha certificat de forma brillant en un  partit en el que ha entrat molt endollat i  que ha sabut encarrilar des del principi a base de treball, posicionament i  poder ofensiu.
L’ equip ha rendit a bon nivell i ens ha obsequiat amb gols molt bonics i valuosos que han confirmat una victòria sense retrets.
Ferran ha obert el marcador en una jugada individual, Bernat amb un xut extraordinari ha marcat el segon de fora l’àrea i Jordi, de cap, ha aconseguit el tercer en una primera part on hi ha hagut ocasions per una golejada més ample.
En la segona, una gran triangulació la resolia Jordi amb el quart gol, Pau marcava de xut inversemblant el cinquè, i de nou Jordi de la Barrera marcava el sisè  després  d’ una gran rematada, completant el seu Hat Trick particular. El gol de l’ honor local en els darrers instants no ha ombrejat una victòria lluïda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada