dijous, 26 d’abril del 2012

FORNELLS 1 – JUVENIL “B” 1. SUPERANT TOTES LES ADVERSITATS!

El líder de la categoria, que té molt a prop el títol de lliga, i que no ha perdut cap partit (només n’ havia empatat un), no va poder superar als nostres juvenils malgrat jugar molts minuts amb superioritat numèrica.

El partit es va començar a disputar el dia 18 de Febrer, i el Farners es va avançar en el marcador, però llavors va haver sofrir l’ expulsió del porter Alejandro i amb un jugador de porter, (Kevib Ballo) va aguantar el resultat heroicament fins a falta de 25 minuts que l’ àrbitre arran una errònia decisió seva, que no es va atrevir a expulsar al porter local, que va desencadenar protestes, va decidir suspendre el partit.

Aquells 25 minuts que quedaven es van convertir en 34 en l’ Acta Arbitral i és el que s’ ha hagut de disputar.

I el partit de la represa ha començat amb més adversitats, doncs en el primer minut l’ àrbitre ha assenyalat penal (inexistent) i ha expulsat a Guillem Brugé, és a dir ha deixat els nostres amb 9 jugadors. I el Fornells ha marcat, de penal, el gol de l’ empat.

Contra tanta desventura i amb el líder com a rival, els nostres no han defallit, han defensat amb ordre i sacrifici i no tan sols no han concedit cap ocasió sinó que una rematada d’ Harunah ha estat la jugada més perillosa.

L’ àrbitre ha allargat 4 minuts un partit que n’ havia de durar 34, però res ha pogut impedir que el Farners puntués a Fornells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada