diumenge, 29 d’abril del 2012

EF S. FELIU G.3 – JUVENIL “A” 3. PUNT PER SEGUIR SOMIANT!

Un altre partit de bogeria, intercanvi de gols i emoció fins al final per un juvenils que continuen sumant punts per mantenir viva la lluita fins al final pel campionat de lliga.
El partit ha començat bé amb un gol de Sergi Cema en el primer minut, però una jugada afortunada pels locals situava l’ empat al marcador en una primera part dominada pel Farners, que s’ ha tornat a avançar amb el gol de Jose Flores i que ha disposat de molt bones oportunitats per augmentar la diferència.
Però  en la segona, un llançament de penal ha tornat els ganxons al partit doncs en cinc minuts han aconseguit dos gols i es posaven per davant en el marcador. Tornava tocar remar a contracorrent  i  això han fet els nostres, a la desesperada, i així ha arribat el gol de Joel en el tram final del partit i noves ocasions que mereixien millor sort com una gran jugada de Miguel Mayor aturada per una magnífica intervenció del porter i  també un penal no xiulat per unes mans molt clares que l’ àrbitre no ha assenyalat  seguint criteris diferents dels que ha emprat a l’ altre àrea.
Finalment un punt viatge a Santa Coloma, petit botí, però suficient per continuar somiant en un ascens tant difícil com il·lusionant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada