diumenge, 1 d’abril del 2012

FARNERS “B” 3 – LES PRESES 1. GRAN REACCIÓ!

El filial ha estat capaç de capgirar el marcador en una bona segona part en que l’ equip ha mostrat el seu poder de reacció.

En la primera part hi ha hagut una fase inicial d’ igualtat en el joc però amb els nostres arribant amb més perill a l’ àrea contrària, però el gol visitant ha canviat la dinàmica del partit i en el tram final de la primera part el Farners ha viscut els seus pitjors minuts que podien haver sentenciat el partit pels garrotxins.

Però després del descans el desenllaç del partit ha canviat, els Farners ha demostrat que no es resigna a res malgrat la tranquil•litat de la classificació, i ha estat capaç d’ aixecar el marcador advers. Primer Marc Tornaca empalmava amb encert el gol de l’ empat, més tard Genís afusellava des de la frontal el segon gol.

Els visitants han arriscat i han buscat l’ empat a la desesperada, la qual cosa l’ han aprofitat els nostres per aconseguir el gol de a sentencia que ha arribat després d’ una bona jugada de Mamadou culminada amb precisió per Marc Tornaca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada