diumenge, 2 d’octubre del 2011

DARRERS AMISTOSOS, CARREGATS DE GOLS, PER CADETS I INFANTILS

Els dos equips que encara no han començat la lliga, ho fan el proper cap de setmana, han demostrat estar preparats pel repte de la competició doncs han resolt amb victòria els seus partits:


FORNELLS 0 – CADET “B” 7. GOLS PER ESPERAR LA LLIGA!

Bon partit dels joves cadets que han estat molt superiors al seu rival i , sobre tot en la primera part, han portat tot el domini i control del partit. A més l’ equip ha sabut traduir en gols la seva superioritat, gols que certament han estat molt bonics. Els golejadors han estat: Adam (2), Angel Roca (2), Francesc Peracaula, Victor i David Olivares.

No us perdeu el blog de l’ entrenador del cadet B: . http://joan-herrera.blogspot.com/

VIDRERENCA 4 – INFANTIL”B” 6. REMUNTADA D’ OPTIMISME!

Els infantils han estat capaços de capgirar un marcador advers en una segona part en la que ha trobat al camí de la portaria contraria amb claredat. L’ entrenador del Farners ha aprofitat el darrer amistós per fer més probes de cara l’ imminent inici de competició i ha alineat dos equips diferents en la primera i segona part, i “els homes de Paco” han respost a les probes amb un resultat reeixit. Els gols els han aconseguit: Kareem (3), Oriol (2) i Mandeet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada