dimarts, 25 d’octubre del 2011

OPTIMISME EN L’ ASSEMBLEA DEL FARNERS

Aquest dilluns es va celebrar l’ Assemblea General Ordinària del Centre d’ Esports Farners, on va ser aprovada per unanimitat la gestió del club.

El secretari Joan Gispert va obrir la sessió amb la lectura de l’ Acta anterior que va ser aprovada sense cap objecció.

Després es van presentar els nous membres de la Junta directiva: Marc Roura, Èric Surós, Dani Moraño, Isaac Romaní, Jordi Artau i Benet Simon.

El president de l’ entitat, Xavier Bruset, va fer un repàs de la situació econòmica, social i esportiva del club, va destacar l’ èxit de l’ ascens del Primer Equip a Primera Catalana, el bon treball que s’ està fent al Futbol base, va anunciar un pressupost inferior al de la temporada passada, tocant de peus a terra, alhora que agraïa l’ aire fresc i engrescador a treballar pel club que es respira amb l’ entrada dels nous membres de junta.

El coordinador Jordi Ferragut va fer una detallada exposició d’ expectatives i objectius de tots els equips de l’ entitat, al mateix temps va reiterar l’ aposta ferma i decidida del club pel planter.

També va prendre la paraula l’ entrenador Javi Salamero, qui va explicar les bondats del projecte actual amb tanta gent jove i de la casa, dels que espera una bona progressió al llarg de la temporada, a l’ hora que va agrair la col•laboració de tots (directius, jugadors, socis i afeccionats) que va portar el club a aconseguir l’ èxit històric de l’ ascens a Primera Catalana.

Donada la paraula al públic, no hi va haver cap objecció i es va tancar la sessió amb aplaudiments.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada