diumenge, 23 d’octubre del 2011

CARA I CREU EN CADETS!

BLANES 1 - CADET "B" 2. EN RATXA!

Tercera victòria consecutiva, en les tres jornades que es porten disputades de lliga, que serveix per signar un bon inici de campionat.

L’ equip ha anat de menys a més, doncs els locals s’ han avançat en el marcador i al Farners li ha costat entrar en el partit. Un gol de Joan just abans del descans ha equilibrat el partit i ha donat pas a una bona segona part dels nostres en la que han sigut superiors, han obtingut el premi del gol aconseguit per Francesc i han disposat d’ oportunitats clares per sentenciar, Però l’ emoció s’ ha mantingut fins al final on s’ ha pogut gaudir de la victòria.

CADET “A” 4 – BISBALENC 5. ELS REGALS ES PAGUEN CARS!

Una primera part decebedora, on l’ equip ha comés errades de concentració, d’ imprecisió i d’ intensitat, ha condemnat als cadets a la seva primera derrota.

L’ efectivitat dels visitants ha estat altíssima doncs han aprofitat cada errada per transformar-la en gol, i mentre el joc es desenvolupava de manera equilibrada el marcador reflectia un 0 a 4 sorprenent. Albert Casellas abans del descans ha marcat el primer gol que maquillava mínimament el resultat.

I per acabar d’adobar-ho al començar la segona part ha arribat el cinquè que deixava una marcador contundent, però els nostres no estaven per llançar la tovallola i han anat a pel partit de forma descarada, i han estat capaços de crear moltes oportunitats i tancar al contrari en el seu camp. Han arribat els gols d’ Aleix Urzais i Jaume Solé (2) i han gaudit d’ ocasions per aconseguir una remuntada que finalment no ha arribat,