diumenge, 30 d’octubre del 2011

CAP DE SETMANA RODÓ PELS CADET!

OLOT 1 – CADET “A” 4. NOVA REMUNTADA!


Els cadets continuen escrivint els partits amb un guió similar: Primera part fluixa, pagant car els errors, i gran reacció en la segona part.

I a Olot no ha estat una excepció doncs els garrotxins han arribat al descans amb avantatge gràcies a una errada, i els nostres han estat irreconeixibles s en la primera part.

I en la segona el Farners ha destapat el tap de les bones essències futbolístiques i ho ha acompanyat d’ una bona actitud i ha estat capaç no tan sols de capgirar el marcador sinó de dominar i mostrar superioritat en el joc. Ha marcat quatre gols (Pau Casas, en Pròpia porta, Marc Hortelano i David Fauria han estat els golejadors) i ha aconseguit una victòria important que manté l’ equip en la zona alta de la classificació.
CADET “B” 2 – CA LA GUIDÓ 0. FÀCIL NO, MERESCUT SÍ!

Nou triomf del Cadet “B”, que compta els seus partits per victòries en aquest tram inicial de lliga.

Però guanyar no ha estat fàcil davant d’ un bon equip que no ha posat les cosescomplicades, i s’ ha hagut de treballar, insistir en les bones combinacions, tenir solidesa defensiva i aprofitar les oportunitats.

Els nostres han dominat més, han persistit en el futbol de toc i han obtingut, amb mereixement, el premi de la victòria. Farncesc Peracaula i Victor Morales han aconseguit els dos valuosos gols que els aferren en el anecdòtic liderat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada