divendres, 30 de setembre del 2011

JA LA TENIM AQUÍ !: LA TRAVESSA DEL FARNERS

Una manera de jugar!, una manera de divertir-se!, una manera de guanyar!, una manera de col•laborar!.


A partir de la propera setmana, (jornada del 10 i 11 d’ Octubre), en que tots els nostres equips estan en competició, estrenem la Travessa del Farners, en la que podràs apostar pels equips Federats del nostre club.

El funcionament del joc és molt senzill, en el nostre enllaç “LA TRAVESSA” hi ha un full (Es pot imprimir o en trobareu còpia al local social), cal omplir obligatòriament el nom i posar-hi un telèfon de contacte (imprescindible per poder avisar en cas d’ encert), en aquest full pronostiques el resultat dels nostres equips federats per duplicat, presenta aquest full al local social on segellaran la meitat la part de resguard i a esperar que els pronòstics es compleixen!.

El preu de cada travessa és de 2 Euros (la meitat es destina a premis) i s’ emportarà el premi qui encerti els 12 resultats. Si hi ha més d’ un encertant el premi es repartirà. Si no hi ha cap encertant el premi s’ acumularà per la jornada següent, i així el premi pot anar creixent i convertir-se en molt suculent. Si es donés el cas, improbable, de que no hi hagués cap encertant durant tota la temporada el premi total seria per la persona que hagués fet més travesses al llarg de la temporada.

Es pot fer la travessa fins a un minut abans de començar el primer partit de la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada