diumenge, 30 d’octubre del 2011

BON CAP DE SETMANA PELS NOSTRES INFANTILS!

INFANTIL « A » 6 - PERALADA 0.ELS GOLS ES FAN ESPERAR …PERÒ ARRIBEN!

Una fluixa Primera part, en la que l’ equip no ha combinat amb fluïdesa i en la que les imprecisions dominaven per sobre els encerts, ha estat seguida d’ una segona part brillant en la que el Farners ha trobat el camí del gol i ha reflectit amb contundència al marcador la seva manifesta superioritat.

Marc Carballal ha obert el marcador en la primera part, però la continuïtat no ha arribat fins a la segona on Edu Masmiquel, Pau Casadellà (2), Marc Carballal i Jose Flores han estat els golejadors d’una comode victòria.

VIDRERENCA 2 – INFANTIL “B” 3. VICTÒRIA MOLT TREBALLADA!

S’ han hagut d’ esforçar de valent, i treballar fins al darrer instant de partit , els infantils al camp de la Vidreerenca, per tal d’ aconseguir una merescuda victòria.

El partit ha viscut una fase inicial igualada, però els nostres s’ han anat fent amb el comandament del partit i al final de la primera part han arribat dos gols , aconseguits per Aliu i Cristian, que han encarrilat el partit.

Però en la segona hi ha hagut moltes alternatives, primer els locals han escurçat diferències, llavors ha arribat el gol d’ Aliu i un altre gol dels de Vidreres que ha donat emoció fins al darrer minut, però el bon treball del Farners ha tingut el premi de la victòria,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada