diumenge, 16 de setembre del 2012

SUMA D’ ADVERSITATS EN UN CAP DE SETMANA INFELIÇ

No hi ha hagut sort i els tres equips del Farners en competició no han sumat cap punt, en un cap de setmana en que res ha sortit de cara:

LLORET 6 – FARNERS 5. FESTIVAL GOLEJADOR , AMB FINAL CRUEL!

Intercanvi de gols en un partit boig en el que les errades en defensa han condemnat al Farners a una derrota despietada.
Tot semblava de cara quan Guitart ha obert el marcador en el minut 6, però el davanter Lloretenc Nuha, que ha guanyat sempre la partida als nostres defensors ha capgirat el marcador. Abans del descans Criado ha restablert l’ igualada, però un penal molt rigorós ha tornat avançar als locals.
L’ intercanvi de cops ha continuat, el Lloret marcava i Guitart també, el Lloret hi tornava (altre cop de penal)  i Guitart també.  Un Farners que no ha perdut mai la cara al partit i que ofensivament ha donat  bones sensacions empatava el partit en el minut 80 per mitjà de Dani Alonso.  I ja en el temps descompte el mateix Dani Alonso ha estat a punt de marcar el gol de la victòria, que sí ha arribat pels locals en la última jugada del partit.
Amb un increïble 6 a 5 ha acabat el partit, i ja no calia esperar el “Tie Break”, sinó pensar en el proper partit a casa en front el Peralada el dissabte de la Festa Major.

FARNERS “B” 2 – ATL.BANYOLES 4. REMUNTATS!

L’ equip Banyolí ha demostrat ser un bon conjunt, amb un potencial ofensiu enorme, però el Farners ha encarat el partit de manera excel·lent, ja que s’ ha avançat al marcador amb dos bons gols de contracop que han culminat amb èxit Xavi Prat i Cema.
Però abans del descans  el partit ja s’ ha equilibrat , ja que en els darrers instants de la primera part , els del Pla de l’ Estany han aconseguit dos gols.
El partit ha estat intens, i la segona part ha començat anivellada, i amb el Farners recuperant l’ iniciativa del joc, una bona oportunitat de Cema podia haver canviat el signe del partit, però ha estat en un córner visitant quan ha arribat el gol decisiu. I el tram final del partit s’ha convertit en atacs desesperats del Farners amb molt de cor i poc de cap, que ha anat prenent riscos, fins que ha arribat la sentència definitiva.

JUVENIL “A” 0 – L’ HOSPITALET 3. ATRAPATS EN LA TERANYINA!

L’ equip visitant, més experimentat en la categoria, ha marcat un ritme de partit molt lent, amb reiterades pèrdues de temps, i ha atrapat al Farners en aquesta trampa, d’ un partit sense ritme, d’ on no ha estat capaç de sortir.
I per acabar-ho d’ arrodonir s’ ha trobat amb el marcador a favor per un penal que ha xiulat l’ àrbitre del partit (lamentable actuació) en una jugada precedida de fora de joc.
El marcador favorable l’ hi ha anat com anell al dit a l’ Hospitalet que ha gestionat l’ avantatge amb veterania, el Farners li ha costat arribar amb claredat i quan ho ha fet no ha estat de sort en els metres finals.  El gol de l’ empat no ha arribat malgrat el major domini dels nostres, i el pas del temps ha forçat les precipitacions que s’ han pagat amb dos gols en els darrers dos minuts que han falsejat un marcador com a reflex de la diferència dels dos conjunts.
Cap enlaire i a seguir treballant en aquesta complicada i il·lusionant categoria,  no sempre tot sortirà amb tanta dissort i algun dia l’ arbitratge no serà del mateix que es va riure  a la cara  del nostre club a la semi-final del MIC.