diumenge, 9 de setembre del 2012

LLEIDA 3 – JUVENIL “A” 1. ESFORÇ SENSE PREMI!


Cap a la capital de la Terra Ferma s’ ha desplaçat el nostre juvenil, una excursió que no ha tingut final feliç malgrat la bona imatge de l’ equip.
Un partit presidit per la forta calor (35º) en un camp sense regar, i que ha tingut una primera part equilibrada i poc brillant en la que els locals s’ han avançat en el marcador i Torrralba ha empatat just abans del descans.
Però en la segona l’ equip ha agafat el  comandament del partit i ha cercat la victòria però ha xocat amb l’ infortuni i amb un arbitratge massa caser.  Una jugada desafortunada ha servit al Lleida per avançar-se en el marcador i el Farners ha pressionat de valent per merèixer un empat que no ha arribat. Un gol injustament anul·lat i un clar penal, no xiulat, comès sobre Ruben podien haver canviat la dinàmica del partit.
I amb l’ equip bolcat a l’ atac i prenent, amb valentia, tots els riscos, la pilota no ha volgut entrar a la porteria local i si ho ha fet a la visitant en una contra que ha sentenciat el partit.
L’ equip ha tornat a competir en una categoria molt dura, aquesta vegada no ha obtingut premi, però ha mostrat el camí a seguir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada