diumenge, 30 de setembre del 2012

RIPOLLET 1 – FARNERS 2. ENTRENADOR NOU, VICTÒRIA SEGURA!

El passat divendres la direcció esportiva del club va decidir un canvi de timó en  l’ orientació tècnica del Primer equip i va nomenat a Albert Garcia com a nou entrenador del  Farners.  I la tradició s’ ha complert, doncs  l’ equip ha aconseguit la primera victòria de la temporada.


El partit ha tingut una primera part equilibrada on Pau Gusó  i Ricky han tingut oportunitats molt clares pel Farners, mentre que els locals han estavellat dues pilotes al pal. Però una badada defensiva ha fet que el  Ripollet s’ avancés en el marcador.
Una jugada important ha estat l’ innocent però clara expulsió del davanter local en  els instants finals de la primera part que ha deixat als nostres en superioritat numèrica.
El Farners ha sortit disposat a capgirar el marcador i un magistral llançament de falta de Pau Gusó ha suposat l’ empat.  I més tard Oscar Peraferrer ha rematat de cap anticipant-se a la sortida del porter  i aconseguint el gol de la victòria.
La recta final de partit ha estat molt emocionant, Artau, a la contra, ha gaudit d’ oportunitats per sentenciar, i els de casa pressionaven desesperadament a la  recerca de l’ empat. Però el marcador no s’ ha mogut i el  Farners ha pogut celebrar la victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada