dissabte, 1 de setembre del 2012

RESULTATS DELS AMISTOSOS INTERSETMANALS:

BREDA 3 – FARNERS “B” 1. PLANTANT CARA!

Bon partit del filial  a Breda, contra l’ equip de categoria superior, al que ha posat contra les cordes en una primera part en la que el Farners  ha estat molt superior i en la que ha gaudit de moltes ocasions clares per sentenciar el partit.  Bernat ha obert el marcador i els locals han empatat  en els darrers segons de la primera part. En la segona els locals han dominat, els nostres han pagat l’ esforç, i el Breda ha acabat enduent-se el partit.

DOBLE SET 2- FARNERS “B” 4. REMUNTADA!
Un inici de partit molt fluix del Farners ha posat en avantatge als locals per 2 a 0. Però en la segona part l’ equip ha corregit errades, ha superat al rival, ha arribat amb freqüència a l’ àrea contrària i amb gols de Jordi Jofré (3) i Tornaka, ha guanyat el partit amb mereixement.

ARBÚCIES 1 – FARNERS 1. DUBTES I MILLORES!
El primer equip, com és lògic en pre-temporada, va oferint sensacions per a tots els gustos. Una primera part apagada ha vingut succeïda per una segona engrescadora on ha creat moltes oportunitats de gol, ha marcat Oscar Peraferrer, i el pal, el porter i la defensa local han impedit la sentència. En el darrer instant un penal ha donat l’ empat a l’ Arbúcies.

LLAGOSTERA (3era.CAT.) 6 – JUVENIL “B” 1. MASSA EXIGÈNCIA!
Els joves juvenils han acabar golejats davant un rival de bon nivell.  Però la 1era. part del Farners ha estat excel.lent, l’ equip s’ ha avançat en el marcador i en molts moments han superat a un equip sènior.
En la segona s’ ha notat l’ esforç i  els locals han remuntat amb claredat.