diumenge, 2 de setembre del 2012

JUVENIL “A” 5 –UE CORNELLÀ 2. L’ ESTRENA SOMIADA!

Els juvenils han fet el seu debut a la categoria Nacional obtenint un resultat espectacular. Gran ritme, bona intensitat i esforç col·lectiu han estat les armes que han portat l’ equip a la victòria.
Un llançament de falta ha servit als visitants per obrir el marcador al minut 10, però el Farners ha contrarestat amb un bon gol de Jose Flores dos minuts després. Els nostres portaven el comandament d’ un partit igualat i abans del descans un extraordinari xut de Quiñones ha situat el 2 a 1 que reflectia els mèrits de l’ equip.
En la segona el Farners ha continuat pressionant i, per mitjà d’ un clar penal,  Chamizo ha aconseguit el 3 a 1. El Cornellà no s’ ha rendit i ha retallat diferències, però un nou gol de Jose Flores després d’ una espectacular jugada individual de Rúben  ha tallat de cop  la reacció visitant.  Una formidable rematada de cap de Gerard Gómez ha suposat  el 5 a 2 definitiu que l’ equip ha celebrat amb eufòria.  Els primers punts de l’ història del club a la categoria juvenil Nacional ja son al sarró!, ara cal continuar tocant de peus a terra per seguir afrontant la complicada categoria.