diumenge, 23 de setembre del 2012

RESSACA DE FESTA MAJOR!

Cap de setmana de Festa Major a Santa Coloma, que cada any coincideix amb la presentació de tots els equips del club, el que representa l’ inici de la temporada oficial, ara bé,  els equips que han disputat els seus partits no s’ han pas sumat a la festa amb els resultats obtinguts:

FARNERS 1 –PERALADA 1. REPARTIMENT JUST!

El Farners ha sumat un nou punt en un partit poc brillant. A la primera part els nostres han pres l’ iniciativa inicial del joc,  fins que ha arribat el  clar penal comès sobre Dani Alonso que Pitu Riart ha transformat en el 1 a 0.  Però mica en mica les forces s’ han igualat i els visitants han marcat gol en una de les poques oportunitats de les que han disposat.
En la segona  el Peralada s’ han conformat en l’ empat i ha alentit el ritme del joc i el Farners ha estat incapaç de trencar la dinàmica anodina d’ un partit que no passarà a la història.

ARBÚCIES  5 – FARNERS B 1. EMPANADA MAJOR!

No s’ havien complert dotze minuts de joc i el partit ja estava decidit amb un tres a zero,  ja que els locals molt efectius, havien marcat en les seves tres oportunitats mentre alguns de Santa Coloma no s’ havien adonat que el partit havia començat.
La resta del partit no ha estat gens desequilibrat, el Farners ha gaudit de moltes oportunitats de gol i li ha faltat punteria, mentre els locals han continuat aprofitant les ocasions per assegurar amb comoditat i claredat la victòria.
El gol de l’ honor la marcat Èric Surós.

FIGUERES  4 – JUVENIL “A” 1. DE MÉS A MENYS!

Després d’ un bon inici de partit en la que l’ equip s’ ha avançat en el marcador (gol de Jose Flores), a més d’ un gol anul·lat i una grandiosa oportunitat malurada,   el Figueres ha capgirat el  marcador amb dos gols, el segon en  el darrer minut de la segona part,  que ha   enfonsat a un Farners  al que el partit se li ha fet molt llarg i el camp molt gran.
Amb el marcador en contra el pas dels minuts ha fet augmentar les precipitacions i les errades que han sentenciat el partit.

BANYOLES 2 – CADET “A” 2.  AL FINAL UN PUNT!

Els cadets han iniciat la lliga obtenint un meritori empat al sempre difícil camp del Banyoles, però com que el darrer gol local s’ ha aconseguit en el darrer minut la sensació final ha estat agredolça.
El Banyoles s’ ha avançat en el marcador en el minut 3, però de mica en mica el Farners ha anat agafant el comandament del partit i ha sabut capgirar el marcador.  Un bon gol de Francesc Peracaula a la mitja hora de joc, i un de Abde a l’ inici de la segona part posava el partit en franquícia.
No s’ ha sabut  sentenciar i una jugada desafortunada en el darrer minut ha obligat a l’ equip a conformar-se amb un punt.

CADET “B” 3 – VIDRERENCA 3. EL SAC NO ESTAVA BEN LLIGAT!

Una gran primera part de l’equip, que  marca la línia a seguir pels  joves cadets, ha situat amb mereixement una clara i merescuda avantatge de tres a zero al marcador. Els gols els han aconseguit  Joan Coll (2) i Miquel Agustí ,  després de bones assistències de Marc Carballal.
Però quan tot semblava conduir a un final plàcid de partit, han arribat els gols pels de Vidreres, que no havien disposat de cap oportunitat, i que han marcat el tercer en el darrer segon, per signar un final de partit massa cruel. Aquesta vegada les errades s’ han pagat massa clares.

RCD ESPANYOL  8 – INFANTIL “A” 0. GOLEJATS,.. PERÒ FENT HISTÒRIA!

El primer enfrontament oficial entre l’ Espanyol i el Farners s’ ha saldat amb una lògica golejada, doncs els nostres, superats per la qualitat del rival i per la transcendència de l’ escenari ( la Ciutat Esportiva Dani Jarque), no han competit a gran nivell.
En la segona part el Farners podia haver aconseguit el gol de l’ honor ja que l’ equip ha disposat d’ alguna oportunitat que el porter local i el pal han  evitat- Però els periquitos han sigut molt superiors i han condemnat  als nostres a seguir treballant per millorar i obtenir millors resultats amb rivals més assequibles.