diumenge, 13 de maig del 2012

TORTELLÀ 6 – FARNERS “B” 4. MIRANT AL FUTUR!

El Farners “B” ha jugat a Tortellà amb sis jugadors  Juvenils (Alejandro, Haruna, Alberca, Guillem Brugué, Abdellah i Angel Padrós),  la jornada de descans del Juvenil “B” s’ ha aprofitat per donar minuts en la dura tercera catalana a aquets joves jugadors que han rendit a bon nivell.
El partit es posava costa amunt quan, de penal i de córner, els locals han aconseguit el 2 a 0 en el minut 14. Un bon gol d’ Alberca retallava diferències però de nou el Tortellà ha fet el tercer que ha estat contestat amb un golàs de Xavi Prat abans del  descans.
Guillem Brugué ha marcat el gol de l’ empat  a l’ inici de la segona part, però llavors jugades desafortunades, pecats de joventut, han servit als locals per sentenciar amb tres gols en quinze minuts.  I l’ equip no ha defallit,  ha marcat Mamadou i ha pressionat fins al final mereixent millor sort.