dijous, 17 de maig del 2012

JUVENIL "A" 4 – PARETS 3. A UN PUNT DE LA GLÒRIA!

Això és molt gran!, falta només una jornada per acabar la lliga i si els juvenils sumen un punt seran campions!

Per arribar aquí s’ ha hagut de superar molts entrebancs, el darrer aquest partit dramàtic en front el Parets en el que s’ ha aconseguit una victòria agònica que dona dret a jugar una il•lusionant final el proper diumenge al camp del Vilassar de Dalt (18,00h).

El partit ha tingut de tot, gols, intercanvi d’ oportunitats i sobre tot molta emoció!.

Tot semblava posar-se de cara quan en el minut 1 Jose Flores ha resolt una jugada individual amb el 1 a 0, i en el minut 6 Joel Salas oportú aconsegueix el 2 a 0.

Però un bon Parets, que es jugava la permanència, no ha permès mai un partit fàcil, i en el minut 15 escurçava diferències que han estat contestades amb un golàs de fora l’ àrea d’ Àlex Quiñones. En el minut 19.

I els nervis s’ apropiaven de tothom, també dels jugadors, i els visitants ho aprofiten per tornar a marcar abans del descans d’ un partit molt intens.

De nou Joel Salas en un gran llançament de falta tornava a marcar, però quedaven moltes emocions per viure: a falta de vint minuts el Parets tornava a escurçar diferències, i més tard ha disposat d’un penal a favor que de manera magistral ha aturat Sergi Bas.

El partit s’ ha fet llarg, i el descompte etern, però quan l’ àrbitre ha xiulat el final del partit el camp Municipal de Santa Coloma de Farners que presentava una excel•lent entrada ha esclatat amb aplaudiments, entre el públic molts jugadors del futbol base del club que han vist que el que semblava un somni te possibilitats de fer-se real en un últim partit de lliga no apte per a cardíacs.