diumenge, 6 de maig del 2012

CADET “A” 1 – FORNELLS 2. PLANTANT CARA!

Bon partit dels cadets que, carregats de baixes, han presentat batalla al líder i campió de lliga (Felicitats a l’ U.E. Fornells pel títol aconseguit).

El Farners ha competit, doncs no tan sols ha presentat batalla sinó que ha tingut més possessió de pilota, més producció ofensiva i més oportunitats de gol que el rival, però la diferencia d’ efectivitat ha desnivellat el marcador.
Un gol de penal en la primera part ha suposat el 0 a 1,  però els nostres han gaudit d’ ocasions per merèixer millor sort. però la defensa, el porter i el pal han evitat un empat que s’ ha vist possible fins que ja en la segona part una contra del Fornells ha estat la sentència.

Malgrat tot l’ equip no ha defallit i ha arribat el gol d’ Arnau per donar emoció a un bon partit sense premi.