diumenge, 20 de maig del 2012

VILASSAR DALT 2 – FARNERS 3. SOM CAMPIONS! SOM DE NACIONAL!!

Aquesta és la crònica que ni en el millor dels somnis em pensava escriure mai: El juvenil del Farners l’ ha feta grossa!, s’ ha proclamat campió de Lliga i ha confirmat l’ ascens a categoria Nacional. Sí, la propera temporada el Barça i l’ Espanyol seran rivals de la mateixa categoria que el Farners!.

I el darrer partit de lliga ha tingut emoció,... molta,... massa!, doncs malgrat que en els minuts inicials els nostres han gaudit d’ oportunitats per sentenciar la lliga, ha estat el Vilassar qui s’ ha avançat en el marcador, i l’ equip ha hagut d’ anar a remolc fins al darrer segon de la primera part en el que una rematada de cap de Ruben (que ha fet un partidàs) ha suposat l’ empat.

L’ empat era suficient, però els nostres no s’ han conformat i han buscat la victòria i una esplèndida centrada de Joel l’ ha rematat Miguel Mayor en un gol que ha fet esclatar la nombrosa graderia dels afeccionats del Farners desplaçats a Vilassar.

Però l’ alegria ha durat poc perquè els locals han tornat a empatar i per tant s' han tornat a posar a proba els cors de la gent del Farners. Però els protagonistes han repetit jugada: Joel centra i Miguel envia a la xarxa un gol que en el minut 87 ja havia de ser definitiu i ja res podia aturar la gesta més gran de l’ història del nostre futbol base.

Enhorabona a tots, als jugadors que ens han obsequiat amb grans espectacles futbolístics, a l’ entrenador Dani Moraño i tot el seu equip impagable de col•laboradors (Isaac Romaní, Èric Surós i David Medina), a tots els pares, mares, familiars, socis i afeccionats que han donat un gran suport a l’ equip, als juvenils “B” que de la mà del seu tècnic Edu Masmiquel han recolzat l’ equip amb ànims i efectius, als Cadet “A” d’ en Lluís i l’ Ivan que també han estat animant i han participat quan ha calgut. També a tots els jugadors i entrenadors del nostre futbol base, que són el bressol d’ aquest èxit, als directius, al poble de Santa Coloma de Farners, i a tothom que avui és una mica més feliç per aquest triomf, que és de tots! FELICITATS FARNERS!

3 comentaris:

  1. enhorabona a tots!!! el club es mereix aquest gran trionf!!!
    Molt especial en Dani que porta 2 temporades impressionants!!!!
    Fins aviat

    pepe

    ResponElimina
  2. No n’hi ha prou de saber, cal també aplicar-ho; no n’hi ha prou de voler, cal també fer-ho.
    FELICITATS ! CAMPIONS !

    ResponElimina
  3. Moltes Felicitats Farners!
    Les coses no passen per casualitat, és el resultat de la feina ben feta.
    Dani i Fut, us ho mereixeu!

    ROBERT

    ResponElimina