diumenge, 20 de maig del 2012

FARNERS 5 – PERALADA. ESPECTACULAR GOLEJADA AL DESÀNIM!

El Farners ha reaccionat de la millor manera possible a la mala ratxa de resultats que l'acostava a la zona de descens. Els colomencs han sigut superiors en tot moment al Peralada, que no ha xutat ni un cop a la porteria defensada per Martí Bartrina.

Abans del primer gol, el Farners ha avisat amb tres xuts perillosos que el porter visitant, el millor del seu equip, ha aturat. Marc Vilà ha fet una gran actuació amb tres gols; el primer ha arribat en el minut 38, amb el llançament d'una falta indirecta a l'interior de l'àrea.

En la segona part, el domini s’ ha accentuat. Marc Vilà ha fet el segon (71') i el rival ha abaixat els braços definitivament. En els últims deu minuts, el Farners ha passar per sobre del Peralada i amb gols de Ricki Solà, Marc Vilà i Martín l’ ha acaba golejant per 5-0.

D'aquesta manera, el Farners s'acosta a una salvació que se li havia complicat en les últimes jornades.