diumenge, 6 de maig del 2012

LLORET 1 –CADET “B” 5. CAMPIONS, CAMPIONS, OE, OE, OE!


El cadet “B” és campió de lliga! Faltava aconseguir un punt en la darrera jornada i l’ ha sumat amb escreix després d’ obsequiar-nos amb un partidàs.
 
Els nostres han sortit decidits a confirmar amb autoritat el campionat, un partit seriós en defensa, amb lideratge al centre del camp i amb arribades letals dels davanters ha deixat clar que aquesta lliga tenia un clar, indiscutible i merescut propietari: Un equip composat exclusivament per jugadors de primer any, el C.E.FARNERS!.
Tres gols de Victor, un de Nico i un d’ Adam han certificat la última gran victòria d’ una lliga de color blau.
Moltes felicitats a tots els jugadors, als seus entrenadors Joan Herrera i Jose Pozuelo i també a totes les mares i pares, a més d’ afeccionats i socis del Farners.
L’ equip ha celebrat amb la lògica eufòria el títol aconseguit, i com és tradició els entrenadors han estat mantejats i després han acabat remullats, primer amb cava i després amb aigua de la dutxa on els futbolistes també han empès al coordinador i fins i tot a l’ entrenador de l’ infantil. Enhorabona a tots!


1 comentari:

  1. El Juvenil "B" del C.E. Farners s´uneix a les felicitacions i mostres de gratitud que rebreu de manera merescuda a l´ho llarg d´aquest dies. Felicitar a tota la plantilla i els tècnics per la feina feta i .... que queda per fer.

    ResponElimina