diumenge, 30 de gener del 2011

NOVA JORNADA TRIOMFANT EN JUVENILS!

VILASSAR MAR 3 – JUVENIL “A” 5. DINÀMICA POSITIVA!

Tercera victòria consecutiva, segona com a visitant, d’ un Farners que s’ instal•la en la zona tranquil•la de la classificació, mirant de prop les primeres places.

Els nostres han estat superiors, però el partit no ha estat fàcil i, com sempre, s’ ha hagut de patir. Les primeres oportunitats clares han sigut pel Farners que ha perdonat i en canvi els locals s’ han avançat amb un gol en clara posició de fora de joc. Però en el darrer minut de la primera part Restru rematava un corner i aconseguia l’ empat.

Els primers minuts de la represa han estat brillants per un Farners que ha superat a un intens Vilassar. Marcel Serramitja de perfecta definició marcava el segon, i de penal aconseguia el tercer, i Restru apareixia de nou per culminar una espectacular jugada individual amb el quart.

Tot semblava sentenciat, i potser l’ equip s’ ha confiat, amb uns locals que no s’ han rendit, primer l’ àrbitre els ha obsequiat amb un penal que Sergi Bas ha aturat, a falta de deu minuts han aconseguit el segon, i a falta de cinc minuts han posat emoció amb el tercer. Però ha aparegut Joan Viñallonga amb una gran jugada individual marcant el cinquè dels nostres i certificant una important i merescuda victòria.

JUVENIL “B” 2 . PORQUERES 1. PATIR PER GUANYAR!

Nova victòria del Juvenil “B” que continua sumant resultats positius encara que per fer-ho ha de treballar de valent i patir per resoldre partits que es compliquen.

El Porqueres s’ ha avançat en el marcador, i malgrat els nostres tenien el domini i la possessió de l’ esfèrica, la gran quantitat de pèrdues de pilota trencava la fluïdesa del joc . Bernat ha aconseguit el gol de l’ empat i ha convertit la segona en un monòleg que ha tingut el seu premi amb el gol de Pedro que ha suposat un nou triomf del Farners que es manté en les primeres posicions de la taula classificatòria.

1 comentari:

  1. cal destacar la gran actuació del porter local del juvenil B, va salvar a l'equip, amb dos grans aturades!

    ResponElimina