diumenge, 30 de gener del 2011

ELS RESULTATS NO ACOMPANYEN ALS CADETS!

FORNELLS 2 – CADET “A” 1. DISSORTAT  FINAL!

Partit molt equilibrat el que han afrontat els nostres cadets, amb baixes sensibles (Soro, Jonathan, Jurado i Miguel) i que han vist volar un punt en el temps de descompte.

La primera part ha acabat amb avantatge pel Farners per 0 a 1, amb el gol aconseguit per Albert Dalmau. Els nostres no han estat brillants, i els locals també han gaudit de bones oportunitats. En la segona la lluita equilibrada ha continuat, en mig del festival de targetes innecessàries de l’ arbitratge del nostre “amic” Franco Real (“No hace falta decirr nada más”). El Farners ha lluitat per mantenir l’ avantatge, però ha pagat cares les errades en defensa. La darrera ja amb el temps exhaurit que ha deixat a l’ equip sense premi per l’ esforç realitzat.

LLORET 3 – CADET “B” 3. NO SEMPRE ÉS FÀCIL!.

Quan arriben els partits complicats és quan s’ ha de valorar la gran trajectòria dels nostres cadets que ens han acostumat a les victòries i a les golejades.
Els locals s’ han avançat en el marcador, malgrat que els nostres havien disposat de bones oportunitats, però un gran gol d’ Oriol Mas ha empatat el partit abans del descans.
En la segona Ferran i Jordi de la Barrera han tornat a marcar i semblava que el partit no es podia escapar, però dos penals en contra i l’ expulsió de Ricard per part de l’ àrbitre han situat l’ empat al marcador, i els atacs desesperats del Farners al final no han tingut més premi que un punt