diumenge, 16 de gener del 2011

MOLLET 1 – FARNERS 0. ENCARA NO SOM PROU GRANS!

Que la temporada que està fent el Farners està essent bona és innegable ja que mai, a aquestes alçades el Farners havia fet els punts actuals en aquesta categoria, però el club encara no té nom d’ equip gran i davant  els equips de la zona alta l’ equip està patint uns arbitratges de club petit. Ja va passar a Figueres i s’ ha repetit a Mollet on el trio arbitral ha escombrat descaradament cap a casa.
El Mollet és un bon equip, però el Farners ha presentat batalla, de fet la millor ocasió de la primera part (molt intensa i amb alternatives de joc) ha estat per Carlos, doncs el porter ha aurat un 1x1 molt clar.
En la segona els dos equips han disposat d’ oportunitats, i el partit s’ ha posat emocionant, amb un àrbitre que omplia als nostres de targetes,  frenava amb fores de joc contracops clars i emprava una vara de mesurar ben diferent per l’ equip local.
A falta de vint minuts el Mollet s’ ha avançat en el marcador i llavors el partit s’ ha convertit en atacs constants d’ un Farners que ha merescut millor sort, Ricky, Martin, Carlos i Ivan han gaudit d’ oportunitats molt clares de gol. L’ àrbitre ha anul·lat un gol per fora de joc (?) de Reyes, no ha assenyalat penal en unes clares mans d’ un defensor local a l’ interior de l’ àrea i ha xiulat el final del partit quan Butra entrava a l’àrea contraria amb pilota controlada.
El Farners ha perdut doncs a casa del segon classificat i ha vist com la primera volta s’ acabarà en posicions d’ ascens, ara caldrà veure si l’ equip és capaç de mantenir la trajectòria en una segona volta que es presenta apassionant.