diumenge, 23 de gener del 2011

ELS JUVENILS TRIOMFEN A DOMICILI!

MANLLEU 2  - JUVENIL “A” 3. VOLER ÉS PODER!
Després de gairebé una volta sense puntuar fora de casa el Farners ha aconseguit una merescuda victòria al camp del Manlleu, o l’ equip ha fet un bon partit, que li permet guanyar en autoestima i que premia a la ferma convicció i voluntat de triomf que han demostrat els jugadors del Farners que l’  han merescut amb escreix.
El partit s’ ha complicat d’ entrada doncs abans del minut 10 un penal  ha obert el marcador pels locals, però els nostres han començat a dominar el partit, a tenir més la pilota, i a arribar amb perill a l’ àrea contrària:  Una bona jugada de Restru la remata amb precisió Ricky amb el gol de l’ empat, i una nova internada de Ricky culminada amb xut precís ha suposat el  1 a 2.
Amb el Farners per davant en el marcador el partit semblava controlat, doncs el domini era clar i el tercer gol s’ intueix. I arriba abans del  descans amb un gran llançament de falta de Joan Viñallonga que posa clara avantatge en el marcador.
En la segona, el domini del partit ha continuat essent del Farners, però un afortunat gol local ha posat incertesa en el marcador. Els nostres han disposat d’ oportunitats pel gol de la tranquil·litat que no ha arribat, però l’ equip ha estat solvent i ha sabut patir fins el final per poder celebrar una victòria molt important.

COMA  CROS 1 – JUVENIL “B” 2. REMUNTAR PER GUANYAR!
Els juvenils han pogut resoldre favorablement un partit que s’ ha complicat i que s’ ha posat difícil, però que finalment ha tingut final feliç.
Durant la primera part l’ equip ha tocat, ha combinat i ha dominat el joc.  Però li ha faltat profunditat i  encert en els metres finals.  I en la segona l’ equip ha estat pitjor i les errades han sovintejat,  i per acabar-ho d’ empitjorar els saltencs s’ han avançat en el marcador.
Llavors l’ equip ha tret la casta i l’ orgull i ha anat a pel partit, un gol de llançament magistral de falta de Pedro i un de Kevin Ballo han capgirat el marcador i han resolt el partit.