diumenge, 23 de gener del 2011

GRAN CAP DE SETMANA PELS CADETS!

CADET “A” 3 – FIGUERES 1. METAMORFOSI POSITIVA!

Ara fa una volta, el cadet era golejat per 4 a 1 a Figueres,i l’ equip donava una molt pobre imatge i els pitjors auguris feien presagiar una infeliç temporada.

Però l’ equip ha canviat com una mitja, sap a què juga, no és espectacular però si molt sòlit tàcticament i solidari en l’ esforç i no tan sols ha esvaït qualsevol possibilitat de descens sinó que treu el cap amb força a la zona alta de la classificació.

Aquell Figueres que va ballar als nostres en la primera jornada ha estat derrotat amb mereixement per un equip que ha sabut superar el gol visitant encaixat aviat, les baixes de jugadors importants com Soro, Mayor y Jurado, ha capgirat el marcador abans del descans amb gols de Aleix Coromines i Guillem Solà, ha sabut mantenir amb solvència l’ avantatge fins al final i ha sentenciat el partit amb el gol d’ Angel Padrós.

La progressió de l’ equip és indiscutible, ara cal continuar en aquesta línea positiva que pot donar-nos moltes alegries en aquesta segona volta que es comença.

CADET “B” 8 – BREDA 0. EL CAMÍ DEL GOL!



El cadet ha ofert un bon partit de futbol, ha dominat amb autoritat, ha recuperat les bones sensacions i ha reflectit en el marcador la superioritat a base de gols.

Una golejada que reflecteix el camí a seguir per l’ equip en la segona volta: enarborar la bandera del bon futbol, i a seguir creixent com a futbolistes individualment i com a equip col•lectivament.

Els nostres joves cadets no han donat opcions a un voluntariós rival i s’ han imposat amb claredat i amb relativa comoditat.

Els gols els han aconseguit Ferran (2), Jordi de la Barrera (2), Pau Casas (2), Albert Casellas i Oriol Mas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada