diumenge, 30 de gener del 2011

CORNELLÀ 2 – FARNERS “B” 2. MASSA LLARG!

El filial ha aconseguit un resultat positiu al malmès camp de gespa natural de Cornellà de Terri, però ha acaronat la victòria que tenia assolida fins al minut 96 que ha estat quan ha arribat el gol de l’ empat local en una excessiva i injustificada prolongació del partit decretada per un àrbitre superat per l’ empenta del públic local.

Els nostres han fet un bon partit, i han situat un 0 a 2 en el marcador amb els golassos de Roger Sitjà i Marc Tornaca, però en el tram final de partit els locals han pressionat molt, han escurçat diferències, i han aprofitat el descompte per rescatar un punt.

L’ equip ha treballat amb ordre i ha merescut millor sort, ha sumat un bon punt i haurà de continuar treballant als entrenaments per mantenir la bona línea exhibida i no defallir en els minuts finals.