diumenge, 14 de novembre del 2010

JUVENIL “A” 3 – CALELLA 3. VERGONYES DEL FUTBOL!

El Calella ha mostrat un dels espectacles més vergonyosos que es poden veure en el futbol base.

Eren els instants finals del partit i un jugador visitant queda estès a terra, els nostres tenien la pilota i tothom demana que la tiri a fora, entre ells i de forma ostensible l’ entrenador visitant, el jugador del Farners la llença a fora per que pugui ser atès el jugador que s’ estava queixant amb gestos clars de dolor. Doncs bé el Calella no torna la pilota sinó que aprofita la prolongació de la jugada per fer el gol de l’ empat. Una jugada lluny del mínim “fair-play” exigible en futbol base i que l’ actitud impresentable de l’ entrenador del Calella, qui va ordenar no tornar la pilota, va fer-ho més greu doncs encara es vanagloriava amb actitud xulesca del seu comportament, a la que llògicament s’ hi van afegir diversos jugadors del seu equip. Un dels espectacles més denigrants i infames que es poden veure en un camp de futbol, i ja és greu que sigui protagonitzat per un equip que paga als seus futbolistes en edat juvenil per practicar el futbol. Estaria bé que algú els hi ensenyes que hi ha coses més importants que sumar un punt, que el futbol base no es mesura solsament pel resultat i que l’ esportivitat i la dignitat permeten sortir dels camps amb el cap més alt. Però està clar que hi ha entrenadors que això no ho poden ensenyar.

Pel que fa al partit, poques coses positives, poc futbol, moltes errades en defensa que han regalat els tres gols visitants, un arbitratge calamitós (pels dos equips), i els nostres que han deixat escapar dues avantatges en el marcador: 2 a 0 i 3 a 2.
Gregor, Albert Zamora i Restrudis han estat els autors dels tres gols locals.
I ferien bé jugadors i tècnics de no refugiar-se en l’ indecent actitud dels visitants en la jugada final ni en l’ esperpèntica actuació arbitral per no intentar corregir les pròpies errades que, sens dubte són les que han impedit la victòria.

6 comentaris:

  1. lentrenador del Calella: Rafa Coto és un impresentable!. Espero que mai el Farners tingui entrenadors d' aquesta calanya!!

    ResponElimina
  2. Jugadors que cobren, entrenadors fantasmes, i celebren un trist empat al camp de Farners. Son tan pobres que només tenen diners!

    ResponElimina
  3. Rafa coto havia destar entrenant al cornella de juvenils, i nomes la pasta ha fet que es quedes en akest equip. Nomes sap cridar i donar palmades a laltura de l'hombro. I dir: que bueno eres! Me gustas!
    Penos....
    Lambient en aquell club es molt deshonest i fins i tot denunciable!

    ResponElimina
  4. Como un cobarde,cuando marchaba con el coche iba tocando el claxon, a eso que le llaman entrenador del Calella

    ResponElimina
  5. És patetic tot això la vida mira el que porta, un equip que els jugadors a juvenils ja cobren, empata contra un Farners que tot el club està fent el millor de la seva história merci Fut per fer-ho com ho fas, merci als entrenadors que a part de saber-ne moltissim, sempre tenen respecte al rival. Sou molt grans Farners
    FARNERS SEMPRE ENDEVANT

    ResponElimina
  6. Soc entrenador d'un clu que està al vstre grup. Només dir-vos que fa 2 temporades guanyavem 0-1 al camp del Calella i amb un jugador meu a terra els meus jugadors es queden PARATS demanant que la tirin fora (la possesió era d'ells). Un jugador del Calella seguint ordres de la banqueta va conduint sol desde mig camp i entra a la porteria fent l'1-1. Ja no se si es un tema del mister (que tambe),pero en general aquest Club (Calella) fa molta pena perque ignora els valors de l'esport en tots els sentits (i sé de que parlo). Felicitats Farners per la temporada que esteu fent. Per mi sou l'equip que millor futbol fa junt amb el Figueres.

    Txus

    ResponElimina