diumenge, 7 de novembre del 2010

FIGUERES 6 – JUVENIL “A” 1. SET BALL!

El Figueres ha infringit un seriós correctius als nostres juvenils que s’ han vist superats per la qualitat del rival avui reforçat amb jugadors que formen part del primer equip Figuerenc i que han marcat diferències en el partit.

El Farners ha pagat molt car el seu esperit ofensiu i les pèrdues de pilota al mig camp doncs els locals han estat letals al contracop i molt efectius davant de porta.

La cruel estadística del partit diu que el Farners ha tingut les mateixes oportunitats de gol que el Figueres però el resultat parla per sí sol de l’ efectivitat d’ uns i altres. Els locals han causat molt bona impressió per la seva aposta futbolística i la qualitat individual dels seu jugadors.

Els nostres no els hi sortit res, doncs a les errades individuals hi hem de sumar el infortuni dels pals que han rebutjat la pilota en dues ocasions i les imprecisions del linier, tant desencertat com els nostres jugadors, que ha invalidat dos gols per suposats fores de joc.

El gol l’ ha marcat Jose Flores que no amaga una golejada que implicarà el treball de tots per aixecar-se i refer-se doncs la lliga continua!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada