diumenge, 7 de novembre del 2010

BALANÇ POSITIU DE LA JORNADA DELS CADETS

PB LLORET 1 – CADET “B” 3. REMUNTEN PER SEGUIR GUANYANT!

Una nova victòria del Cadet “B” que manté Inmaculada la seva trajectòria en aquesta lliga: set partits, set victòries.

Però al descans s’ hi ha arribat amb victòria local, doncs els de Lloret han sabut aprofitar la seva oportunitat i els nostres, malgrat tenir més possessió de pilota i domini, no han estat encertats en els metres finals.

En la segona, el futbol ha premiat al que millor ha jugat, i el control i el bon joc si que ha quedat reflectit en el marcador amb els gols de Albert Casellas, Ferran i Fauria que han suposat una nova i merescuda victòria.

PALAMÓS 3 – CADET “A” 3. BON PARTIT, CRUEL FINAL!

Els cadets han fet un dels millors partits d’ aquesta lliga però en els dos darrers minuts han deixa escapar una victòria que semblava segura.

El Palamosins s’ han avançat en el marcador però els nostres han anat entrant al partit i han sabut capgirar el resultat, doncs Guillem Solà de bona jugada individual ha aconseguit l’ empat i una triangulació perfecte entre el mateix Guillem i Oscar Parcet ha fet arribar la pilota a Jordi Dalmau que ha marcat un golàs que donava la volta al marcador abans del descans.

A l’ inici de la segona part una internada de Pau Novich era el 1 a 3 i l’ equip tenia moltes oportunitats per la sentència definitiva. S’ ha arribat als darrers minuts d’ un partit que semblava controlat,  l’ empenta local penjava pilotes desesperadament i dues jugades plenes de rebots i amb tebiesa defensiva, han suposat l’ empat, massa càstig pels mereixements de l’ encontre, i una nova lliçó de la imprevisibilitat del futbol en que es paguen cars els errors puntuals.