diumenge, 21 de novembre del 2010

BONES SENSACIONS DELS INFANTILS!

CALDES 2 – INFANTIL “B” 7. SUPERIORITAT!
Els infantils s’ han mostrat superiors al seu rival a qui han acabat endossant una golejada. El partit s’ ha encarrilat aviat doncs en la primera part ja s’ hi ha arribat amb el resultat 0 a 2, que en la segona s’ ha incrementat (0 a 3). Els inicis de la tercera part hi ha hagut els moments de més incertesa, ajudat per algunes decisions arbitrals discutibles, però els dos gols del penal dels locals només han despertat la reacció dels nostres que han acabat demostrant que el partit no es podia escapar.

Han marcat Arnau (2), Moha, Victor, Souphian, el debutant Silva i un gol en Propia Porteria dels locals.

INFANTIL “A” 0 – GIRONA 4. MEREIXIEN MÉS!

El líder de la categoria ha sofert per guanyar perquè els nostres han plantat cara, han arribat al descans amb empat a cero i han tingut oportunitats per posar la por al cos al Girona. Però al final s’ ha imposat la lògica, han arribat els gols dels visitants i la resistència del Farners ha acabant cedit per perdre per una avantatge digne (el promig de gols per partit del Girona supera els set gols). L’ actitud dels nostres ha estat excel•lent, i han deixat clar que amb la mateixa actitud podran sumar punts en els propers partits.

INFANTIL “C” 4 – BAIX TER 1. EN TROMBA!

Bona victòria dels infantils forjada gràcies a una primera part en que l’ equip ha sortit en tromba i ha aconseguit tres gols ( un en el primer minut) i ha decidit el partit.  L’ equip s’ ha trobat còmode amb la possessió de pilota i ha estat capaç de controlar la resta del partit amb solidesa.   Dos gols de Jose Flores i dos de Marc Carballal han servit per sumar un nou i important triomf.  Com bé sabeu, hi ha més informació d’ aquest equip en el blog: http://eduardmasmiquel.blogspot.com/