diumenge, 28 de novembre del 2010

APASSIONANT JORNADA PELS CADETS

CADET “A” 4 – PERALADA 0. SEGUIM SUMANT!

Nova victòria dels cadets que ja encadenen cinc partits consecutius d’ imbatibilitat. El triomf s’ ha cimentat sobre tot en la segona part, ja que en la primera, malgrat el domini, ha costat trobar el camí del gol. Després de diverses oportunitats Aleix Corominas ha obert el marcador i ha encarrilat la victòria.

En la segona part, el control del partit dels nostres ha estat ferm, i la supremacia s’ ha anat traduint en gols. Una bona rematada de Pau Novich ha estat el segon gol, més tard Jurado de jugada individual ha aconseguit el tercer i després hem viscut dos moments molt brillants del partit: Alejandro ha fet una aturada impressionant en el llançament de penal del Peralada i més tard Jordi Dalmau ens ha obsequiat amb un gol espectacular enviant la pilota a l’ escaire.



CADET “B” – PALAFOLLS. PARTIT SENSE ACABAR!

Una veritable llàstima pel futbol!, el partit dels nostres joves cadets no s’ ha acabat doncs quan faltaven més de deu minuts per la seva finalització l’ entrenador visitant ha agredit a l’ àrbitre i aquest no ha tingut més remei que suspendre el partit.

Fins aleshores havíem vist un partit molt competit, el Farners s’ ha avançat en el marcador amb dos gols d’ Albert Casellas, però els visitants capgirarien el marcador situant el resultat en el moment de la suspensió el dos a tres al marcador. El partit ha tingut més intensitat i nervis que bon joc, i un final molt trist, pel comportament indigne d’ algun personatge que no hauria de trepitjar un camp de futbol.

Caldrà esperar la resolució del Comitè de Competició que haurà de decidit si es disputen els minuts que resten o castiga l’ agressió amb la pèrdua del partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada