diumenge, 14 de novembre del 2010

MATARÓ 2 – FARNERS 3. REMUNTADA TRIOMFAL!

Uns minuts finals apoteòsics en els que l’ equip ha aconseguit remuntar un resultat d’ advers de 2 a 0 han servit per sumar una important victòria i per esborrar un fluix partit realitzat fins aleshores.

Les coses no sortien de cara, un Mataró molt treballador dificultava el joc del Farners que no aconseguia combinar amb fluïdesa i el pal impedia el gol d’ un gran llançament de Marc Martin en una primera part igualada.

En la segona el partit es torçava de veritat amb els gols locals que semblaven sentenciar-lo, però l’ equip ha sabut reaccionar, la banqueta ha mogut fitxa i els locals no han pogut aturar l’ allau de futbol ofensiu en que s’ ha convertit el partit. Primer Masferrer, un dels protagonistes de la remuntada que en una de les seves primeres intervencions obria el marcador visitant en el minut 70, després Marc Martin de vaselina perfecte recollint una gran assistència de Isaac aconseguia el segon en el minut 78 i més tard, en el darrer minut el propi Raúl apareixia de nou per marcar el gol de la victòria davant l’ eufòria d’ un equip en clara progressió de bons resultats.