diumenge, 14 de novembre del 2010

ELS CADETS MOLT RESULTADISTES!

Els nostres cadets han aconseguits bons resultats, però en ambdós casos el futbol exhibit és millorable.

CADET “A” 1 – OLOT 1. Els Cadets han estat capaços de plantar cara al imbatut Olot, en un partit intens, de molta lluita i poca brillantor. Els Olotins s’ han avançat en el marcador amb un golàs de fora l’ àrea, però el gol de la jornada, i potser de la temporada l’ ha fet el porter del Farners Alejandro que ha aconseguit gol de porteria a porteria amb una sacada molt llarga que ha estat capaç de travessar tot el camp i sorprendre el porter visitant. Un gol extraordinari que sumat a l’ esforç de l’ equip han aconseguit un meritori empat.

CADET “B” 2 – SILS 0. Nova victòria del cadet “B” que segueix al capdamunt de la classificació, dos gols a la primera part de Ferran i Pau Casas ja han situat el marcador final d’ un partit amb poca història i en el que l’ equip ha semblat que no li ha calgut mostrar el seu millor futbol per guanyar. Seria bo que l’ equip insisteixi en millorar el seu joc per sobre dels resultats per un equip sense objectius classificatoris.

2 comentaris:

  1. Aquest equip és molt bo quan vol, però han de ser humils,tenen grans jugadors, aquest any s'han acabat de coneixre tots de lany passat i com juguen de be, quan volen.
    humils es la prioritat i han de jugar els que si deixin la pell als entrenaments si no NO ja que els altres porten problemas.
    Mercii FUUT

    ResponElimina
  2. Per al Cadet A. Amb els meus companys i amics estava parlant de que l'Alejandro tenia un saque molt fort i llarg , i ja s'ha vist nomès dir que el Cadet A es un equipàs!
    I que si jugen com saben 1rs indiscutibles

    ResponElimina