diumenge, 21 de novembre del 2010

BON CAP DE SETMANA PELS CADETS

BANYOLES 0 – CADET “A” 2.  PER TREURE’NS EL BARRET!
Partidàs dels cadets a Banyoles on han aconseguit una important victòria fruit d’ una molt bona tasca defensiva, una treball incansable, una actitud excel•lent i també una brillant elaboració de futbol. Sens dubte ha estat el millor partit de la temporada per uns cadets en línea ascendent que sumen la quarta jornada consecutiva d’ imbatibilitat.

Un xut ajustat de fora l’ àrea d’ Oscar Parcet ha obert el marcador, i l’ equip ha disposat de noves oportunitats davant l’ ordenada defensa local (la menys golejada de la lliga).

El Farners portava el domini del partit, i ha sabut combinar llargues possessions de pilota amb rapits contracops, i finalment ha arribat el gol de las tranquil•litat quan a la sortida d’ un corner, de nou, Oscar Parcet ha rematat a la xarxa el 2 a 0.

I aquesta vegada l’ equip ha sabut mantenir amb autoritat l’ avantatge fins al final del partit.

HOSTALRIC 0 – CADET “B” 6.  BON FUTBOL I BONS GOLS!
Els cadets s’ han retrobat amb el millor futbol i han fet un bon partit que els ha servit per guanyar amb autoritat i claredat al seu rival.
L’ equip ha intentat sempre les sortida amb pilota, ha triangulat amb freqüència, i ha anat insistint en la combinació fins a anar esborrant a un voluntariós rival superior en força.
Després d’ uns minuts inicials de tanteig han arribat dos gols en la primera part que encarrilaven el partit, i en la segona el control del partit ja ha estat total i els gols han anat arribant per assegurar una nova victòria, la novena en els nou partits disputats!.
Els golejadors han estat: Jaume (2), Morales (2), Ferran i Jordi De la Barrera.

1 comentari:

  1. Bon partit nois sou els millors us u diu un jugador de L'hostalrik ahir gran partit sobretot a la 1a part ven lluitada pels dos ekips pero la segona ya va ser tota vostra amb un domini clar a favor vostre a la tornada no sera el mateix nosaltres posarem mes ganes m'ha encantat jugar contra vosaltres perque jugar contra un equip que juga tan be no es juga tots els dias osigui que feelicitats i si segui aixi sereu campions de lliga amb diferencia
    Ariel

    ResponElimina