diumenge, 19 de setembre del 2010

RECTA FINAL DE PRE-TEMPORADA

Amb la lliga oficial a punt de començar, s’ han disputat aquest cap de setmana un bon grapat d’ amistosos prou interessants:
ARGENTONA 0 – JUVENIL “A” 1. Al camp que serà escenari del darrer partit de lliga de la temporada que ara comença s’ ha jugat aquest encontre que ha acabat amb victòria dels nostres, que han combinat moltes estones de control i bones intencions futbolístiques amb moments de desequilibri que han fet que un partit en que l’ equip s’ ha mostrat molt superior al contrari hagi hagut de patit amb excés per conservar l’ avantatge aconseguida amb el gol de llançament de falta de Dani.
FORNELLS 2 – JUVENIL “B” 1. L’ equip ha pagat amb excés la mala sortida al camp on s’ ha vist molt superat en els instants finals on s’ ha encaixat un gol. Mica en mica els juvenils s’ han anat refent, ha arribat el gol d’ Àlvaro, i per estones s’ ha sigut superior al rival. Però un dubtós penal en el darrer minut ha donat la victòria als locals.
CADET “A” 1 – CA LA GUIDÓ 2 . Partit igualat, amb una primera part de joc esperançador, en la que s’ han encaixat dos gols de córner, i Pau Novich ha marcat desprès d’ una bona jugada col•lectiva. Però en la segona el nivell ha decaigut , i malgrat algunes oportunitats el marcador no s’ ha mogut.


BAIX TER 0 – CADET “B” 9. Els cadets han superat amb contundència al seu rival i ho han fet procurant jugar a futbol i buscant jugades de combinació. Pre-temporada de molt bones sensacions però segur que a la lliga ens trobarem a rivals que ho posaran molt més complicat. Els autors dels gols han estat: Albert Casellas (4), Pau Cases (2), Oriol Mas, Manel i Morales.


INFANTIL “A” 10 – BISBALENC 0. El Bisbalenc, amb un equip de primer any, ha estat batut pels nostres infantils que han malgrat la superioritat han pogut també mostrar que són capaços de realitzar bones jugades i tant de bo serveixi per recarregar la confiança a un equip que de manera imminent afrontarà una categoria molt complicada.
INFANTIL “B” 5 – CA LA GUIDÓ 1. Bon partit dels infantils que han estat ben posicionats en el camp i han guanyat amb claredat al rival. Els nostres han mostrat molt bona actitud i han ofert estones de bon joc. Moha (3) i David (2) han estat els golejadors.
INFANTIL “C” 1 – CA LA GUIDÓ 4. Els joves infantils han estat capaços de plantar cara en molts moments al equip “A” de Cala Guidó, però el partit no ha estat lluït sinó ple de faltes i interrupcions. Els de Blanes han plantejat un partit molt físic i molt aviat ha vist com es quedava amb nou jugadors, i curiosament els nostres no han sabut jugar la superioritat numèrica i també han sofert una expulsió. En general , un partit poc brillant.
Els Alevins també han viscut partits amistosos prou entretinguts : al camp del Fornells els alevins A han empatat a cinc un partit en el que han anat de més a menys. Els alevins B han perdut per 5 a 3 també a Fornells, però han mostrat detalls pou interessants, i els Alevins C han apallissat amb claredat al Calldetenes que s’ ha mostrat molt inferior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada