diumenge, 19 de setembre del 2010

GRANOLLERS 0 – FARNERS 0. NOMÉS HA FALTAT PUNTERIA!

Que ningú s’ enganyi!, darrera aquest empat a cero s’ hi amaga un autèntic partidàs. Dos molt bons equips, amb una intensitat altíssima, amb grans detalls individuals de classe combinats amb bones estratègies col•lectives, bones actuacions defensives i ofensives que han entretingut i satisfet al públic, però els dos equips han jugat a guanyar i s’ han hagut de conformar amb l’ empat.
En la primera part el Farners ha sorprès amb una defensa tres centrals (Pitu, Isaac i Reyes), i els locals només han inquietat amb tres xuts perillosos de fora l’àrea. I en canvi els nostres han disposat de tres oportunitats de gol molt clares però Masferer, Carlos Lopez i Felip s’ han trobat amb grans actuacions del porter local.
En la segona el partit s’ ha obert més i les ocasions han estat a les dues àrees, algunes de molt clares. El porter Jota s’ ha sumat a la festa amb bones intervencions i la davantera ha disposat de moltes ocasions, però la pilota no ha volgut entrar i el gol no ha arribat.
L’ actuació arbitral no ha estat a l’ alçada del partit i no ha expulsat al darrer defensor que ha evitat amb clara falta que Carlos Lopez marxés sól cap a porteria i no ha vist penal en unes mans del defensor local.
Bon partit, però poc premi a efectes classificatoris.

1 comentari:

  1. Pot posar l'alineació dels farners amb els dorsals dels jugadors?

    ResponElimina