diumenge, 12 de setembre del 2010

FARNERS 1 – TURO DE LA PEIRA 1. UN PUNT, PER COMENÇAR!


L’ estrena de la temporada ha estat complicada, un rival incòmode i ben situat que amb la reiteració de faltes i les interrupcions no ha permès la fluïdesa del joc. I un Farners precipitat en el tram inicial que li ha costat entrar en el partit. De fet les oportunitats, a pilota parada, han estat en la primera part pels visitants.
En la segona els nostres s’han fet amb el domini del partit i les ocasions han arribat: una doble en la que Carlos Lopez i Robert Negre estan molt a prop del gol, un xut també de Carlos i un cop de cap del mateix protagonista semblaven presagiar la victòria. Però una falta inexistent, magistralment llençada pel jugador del Turó, ha obert el marcador i suposava un autèntic gerro d’ aigua freda per les aspiracions dels de Santa Coloma.
Però l’ equip no ha baixat mai els braços, ho ha intentat fins al darrer minut i ha tingut recompensa quan el porter visitant es veu obligat a sortir de l’ àrea i tocar la pilota amb les mans per evitar un gol segur, la jugada li suposa l’ expulsió i el llançament de la falta per Carlos Lopez és el premi de l’ empat per l’ esforç del Farners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada